Facebook disabled due to cookie consent.

Turkse Pizza Lahmacun

Bereidingswijze
Snijd de paprika ́s, tomaten, ui en knoflook zo fijn mogelijk. Snijd de rode peper en peterselie fijn. Bak het gehakt rul in een pan. Meng de gesneden ingrediënten door het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout. Besmeer de pizzabodems met het gehaktmengsel zodat een dun laagje op de bodem ontstaat. Bak deze vervolgens 8 tot 10 minuten in de oven. • Snijd de groenten voor de topping. Beleg de Turkse pizza ́s voor het serveren met groenten en de Knoflooksaus en rol hier een wrap van. Eet smakelijk!

Voor de topping


  • 4 cherrytomaten
  • 10 rode uienringen - 25 g ijsbergsla
  • 40 ml Turkse
  • Knoflooksaus
  • Sambalsaus naar smaak

Geen tijd om de Turkse pizza helemaal zelf te bereiden? Geen probleem! Er zijn kwalitatief goede kant & klare Turkse pizza’s te verkrijgen bij de groothandel.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 1 pizzabodem
  • 40 g groene paprika
  • 40 g rode paprika
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram rundergehakt
  • verse peterselie
  • 1 rode peper
  • peper
  • zout

Bereidingstijd

clock

10 minutes