Facebook disabled due to cookie consent.

Mixed Grill

Bereidingswijze
Snijd de aubergine, courgette en rode peper in schijfjes, de rode ui in grove stukken en deel het schijfje citroen in tweeën. Leg de spareribs op een bakplaat en rooster 15-20 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven goudbruin. Grill de kipfilet en varkenshaas afhankelijk van de dikte in circa 8 minuten op de grillplaat. Grill de biefstuk in circa 5 minuten op de grillplaat en grill de aubergine, courgette, rode peper en rode ui even kort mee. Voeg naar smaak peper en zout toe. • Beleg de bodem van een bord met de schijven gegrilde courgette en aubergine. Verdeel de Mixed Grill vervolgens op het bord met tussendoor de ui, rode peper en resterende aubergine en courgette. Serveer er een schaaltje Rode Uiensaus en een schaaltje Turkse Knoflooksaus bij. Garneer de spareribs af met rozemarijn en oregano.

Eet smakelijk!

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 100 g kipfilet
  • 100 g biefstuk
  • 100 g varkenshaas
  • 100 g spareribs
  • 1⁄2 rode ui
  • 1⁄4 aubergine
  • 1⁄4 courgette
  • 1 rode peper
  • 1 schijfje citroen
  • peper
  • zout
  • 40 ml Rode Uiensaus
  • 40 ml Turkse Knoflooksaus


Andere recepten met Yildriz Griekse Rode Uiensaus | Tube 535 ML