Facebook disabled due to cookie consent.

Kapsalon

Bereidingswijze
Bak het shoarmavlees in 5 à 10 minuten in een beetje olie mooi bruin en bak ondertussen de frites. Leg eerst de frites op een bord of in een aluminium schaal en vervolgens de shoarma er bovenop. Leg hierop de sla en de plak kaas. Zet het bord of de aluminium schaal onder de grill tot de kaas goed gesmolten is. Schep de kapsalon uit de ovenschaal over op een diep bord voor een mooie presentatie. Garneer de kapsalon af met Turkse Knoflooksaus en voeg naar smaak Sambalsaus toe. Serveer direct.

Variatietip
Serveer de Kapsalon eens op een bord, in plaats van in het bekende aluminium bakje. Presentatie en beleving rechtvaardigen tenslotte een hogere prijs.

AddThis disabled due to cookie consent.

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 200 g shoarmavlees
  • 250 g frites
  • 25 g ijsbergsla
  • 1 plak jong belegen kaas
  • 60 ml Turkse Knoflooksaus
  • Sambalsaus naar smaak

Bereidingstijd

clock

10 minutes



Andere recepten met Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML